Referenties

Plaats referentieOnderstaand kun je onze referenties bekijken. Tevens is het mogelijk om zelf een referentie toe te voegen door op 'plaats referentie' te klikken. Wil je meer referenties, voel je dan vrij daarover contact met ons op te nemen.

Hieronder staan referenties die recent zijn toegevoegd.

Pagina's: 1 2 3
Soraya  

 Yeah!! In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs en dat allemaal dankzij radijn! Ik raad het jullie allemaal aan om bij hem te gaan lessen super leuke rij instructeur !

Radijn super bedankt voor de leuke tijden!! 

 

 

 

Koen  

 Ook ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Radjin is een fantastische instructeur. Ik heb de theoriecursus gedaan bij Radjin, is echt aan te raden!! Hierdoor ben ik ook voor mijn theorie in 1 keer geslaagd. 

Radjin heel erg bedankt voor de leuke en gezellige tijd in de auto.

Babet  

Jaaa... Ook ik heb m'n rijbewijs gehaald! Altijd goede praktijk en theorie lessen gehad van Radjin! Ik kan nu met zelfvertrouwen de weg op!

Bedankt Radjin

 

 

Sien van Zeijl  

 Vandaag in 1 keer geslaagd bij rijschool Start! Heldere en duidelijke praktijklessen hebben ervoor gezorgd dat ik vol zelfvertrouwen heb leren rijden. Bedankt Radjin!

Lorenzo Venema  

 Na goede en gezellige rijlessen van Radjin vandaag in een keer geslaagd.

Celine  

Na goede rijlessen mijn rijbewijs in één keer gehaald!! 

Quinty  

Het duurde wat langer dan normaal... Maar Radjin bleef altijd in me geloven en motiveren dat het echt wel zou lukken! Zorgde altijd voor een gezellige en ontspannen sfeer in de auto

Bedankt voor alles

 

Richard van der Vlist  

 Hoppa! Ook mijn rijbewijs is eindelijk op zak! Veel leerzame maar vooral ook erg leuke rijlessen gehad met Radjin aan mijn zij. Altijd wel in voor een praatje, maar vooral de eeuwige discussies over Utrecht. Iets waar ik toch wel naar uitkeek, wanneer de les auto kwam voorrijden.. Verder waren de lessen helder en vooral duidelijk en er was altijd ruimte voor vragen. Zeer zeker een aanrader om hier je rijbewijs te halen!

Pepijn Verbrugge  

 Woehoe! Na een keer examen doen mijn rijbewijs gehaald. Wie had dat gedacht na het zien mijn skills in het begin. Radjin is een fantastische instructeur die inzicht heeft en in stappen opbouwt om vrijwel iedereen in een keer te laten slagen. Bedankt Radjin!! 

Auke  

 

Radjin is een fantastische instructeur. Hij kan zich aanpassen aan wat een leerling nodig heeft. En na de vele jaren ervaring een bijzonder sterk didactisch vermogen.

 Altijd met plezier en muziek in de auto gezeten! Bedankt Radjin.

Indi  

Dankzij de kritische en professionele houding van Radjin heb ik erg veel geleerd zowel tijdens de rijlessen als met de theoriecursus, wat ook zeker een aanrader is doordat je het beter begrijpt en beter onthoudt in groepsverband. Radjin is een zeer ervaren rijinstructeur die als geen ander weet hoe je iemand op een effectieve manier stapsgewijs leert rijden. Al met al heb ik dus erg veel geleerd van deze meneer waardoor ik mij nu heel zeker voel tijdens het rijden. Radjin Bedankt!

Rosieta Sanchit  

 Super bedankt Radjin. Het was altijd leuk,gezellig en inspirerend geweest tijdens het lessen . Rijschool start EEEcht een aanrader! En voor de theoriecursussen . Rijbewijs behaald!

Kelly  

Dankzij Radjin in een keer m'n rijbewijs gehaald! Super bedankt voor de goede en gezellige lessen!  

Carlos Dos Santos  

Dankzij Radjin in een keer mijn rijbewijs gehaald. Daarnaast veel kennis en ervaring opgedaan. De rijlessen zijn altijd leuk en om deze redenen raad ik rijschool start zeker aan!

Oskar van der Werff  

In één keer mijn rijbewijs gehaald bij Radjin, leuke lessen gehad en altijd gezellig. Bedankt!

Sabeth Diks  

 Vandaag mijn rijbewijs gehaald! Super leuke en goede lessen gehad van Radjin!!!! 

Busra kilinc  

vandaag geslaagd voor me rijbewijs dankzij rijschool start.

Toppertjes!! 

stefan  

In één keer geslaagd door een instructeur die goed is is in zijn vak👍 thanks radjin! 

Konstantin  

Thanks a lot to Radjin for being such a great teacher! Super calm and supportive! And the best reccomendation is that my wife is now also learning to drive with Radjin.

Jinny  

 Super leuk shool en aardig rijinstuctuur....

Heel erg bedankt voor mijn Eerste rijbewijs.

Top school

Esmee  

Bedankt Radjin voor de super gezellige maar vooral leuke rijlessen! Hij heeft mij altijd op m\'n gemak gesteld achter het stuur en geeft daarbij professionele uitleg. 

PS: De theoriecursus is een echte aanrader!! 
 
Bedankt rijschool Start! 
 
 

atahan  

Het was heel erg leuk met mijn instructeur ik ga het wel missen maar heb me rijbewijs lekker in me zak en dat is wat ik wou allemaal dankzij Rijschool Start - instructeur Ismail Karaaslan. :)

Julie  

 De rijlessen zijn heel goed verlopen. Sowieso waren de afspraken altijd duidelijk en er werd goed gecommuniceerd.  Ook als een rijles niet doorging bijvoorbeeld. De rij-instrcteur lette goed op mijn rijvaardigheden en sloot zich daar heel goed bij aan. Hij wist precies wat hij met me wilde herhalen zodat ik goed getraind werd en dingen beter ging doen. De prijs was zeer toegankelijk. Ten slotte voelde ik mij erg gesteund bij het afrijden en het theorie examen. Dat was goed voor mijn zelfvertrouwen en zenuwen. 

 

Bedankt rijschool Start!

 

 

Leon van den Brink  

Zeer goede lessen gehad van zowel Ismail als Radjin. Dankzij hun in één keer geslaagd!

Zeker een aanrader!

 

 

   

Deniz  

Ik heb genoten van mijn rijlessen bij Rijschool start. Het is een goede keuze geweest om hier rijlessen te nemen. De rij instructeur was heel erg geordend. De planning was duidelijk en overzichtelijk. Bij elke vraag werd je direct geholpen, waardoor de communicatie met de leerling en rij instructeur duidelijk blijft. Je krijgt bij elke rijles feedback hoe je het beter kan doen, wat ervoor zorgt dat je beter op die punten gaat letten bij de volgende rijlessen. Het was mij een genoegen om als leerling hier te mogen rijden. Bedankt Ismail 

Muhammet  

Ten eerste heel goedkoop. Ten tweede goede uitleg en correctie. Als laatste zijn de instructeurs de beste en de gezelligste. In een keer geslaagd.

Daniek  

Met dank aan rijschool Start in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Bedankt voor de super leerzame rij-uurtjes en wat was het gezellig. Vanaf het eerste moment dat ik achter het stuur zat nam Radjin mijn spanning weg. Radjin is oprecht een goede, professionele vakman. Tip: ga voor de theoriecursus!!! Radjin legt alles ontzettend goed uit. 

Djustin  

 Top rijschool, voelde me erg op me gemak bij radjin altijd goede gesprekken tijdens het rijden, helpt erg al je bijvoorbeeld zenuwachtig bent, 

Top theorie lessen paa gevolgd en in 1 x geslaagd evenals praktijk perfect!!

Radjin zet het voort!

 

 

sverre  

 erg goede lessen! Radjin werd nooit gestresst in de auto wat erg fijn was. Alles wordt je van begin af aan zo goed mogelijk aangeleerd, en er is ruim voldoende tijd om alles goed te leren en te oefenen. Goede inlichting over de examens die je te wachten staan zodat je optimaal je examen in kan gaan. Ook wordt er gebruikt gemaakt van boekjes om de uitleg te verduidelijken en om je een goed beeld te geven van bepaalde situaties. Is soms erg belangrijk als je beeldend bent ingesteld. Kortom, helemaal top deze rijschool. Alles in een keer gehaald, een echte aanrader dus

Zimo Holdijk  

 Radjin is a great driving instructor. Super reliable, patient and supportive! I had a great time driving around with him and I was able to do everything in English. I highly recommend Rijschool Start as a place to do your license, I was able to learn super quickly and passed my second time!