Referenties

Plaats referentieOnderstaand kun je onze referenties bekijken. Tevens is het mogelijk om zelf een referentie toe te voegen door op 'plaats referentie' te klikken. Wil je meer referenties, voel je dan vrij daarover contact met ons op te nemen.

Hieronder staan referenties die recent zijn toegevoegd.

Pagina's: 1 2 3
Willem Mathot  

De lessen waren leerzaam, gezellig en dankzij Radjin nooit te stressgevend omdat hij rustig en duidelijk uitlegde wat ik moest doen in lastigere situaties.

Willem Mathot  

De lessen waren erg leerzaam, gezellig en nooit te stressgevend omdat Radjin altijd rustig bleef en duidelijk uitlegde wat ik moest doen in lastigere situaties. Een aanrader!

Ramandeep  

 Met Radjin voel je je echt op je gemak en als je fouten maakt of onder druk voelt door de situatie om je heen vertelt hij je rustig wat je moet doen. Je leert alles rustig en niet alles in een keer waardoor je niet veel fouten meteen maakt (wat andere rijscholen wel vaak doen). Het waren gezellige en leerzamen lessen. Zeker een aanrader!

Stan  

 Ik heb genoten van elke rijles bij Start. Radjin stelt je op je gemak en tijdens dat je leert rijden, lach je je helemaal suf om de grappen van radjin. Nooit geen gezeik als je een keer niet kan, geen gezeik met 24 uur van te voren afmelden als de les een keer niet uitkomt. Alles gaat relaxt, en heel persoonlijk. 

 

Radjin bedankt!!

Jennifer  

Via via kwam ik terecht bij Rijschool Start. Voordat ik terecht kwam bij Radjin had ik een valse start met een andere rijschool gehad. De manier waarop ik bij Radjin les heb gehad is echt goed. Ik heb in 1 keer me tussentijdse toets en examen gehaald. Dit is zeker te danken aan het feit dat er op een leuke manier les wordt gegeven. Ook heb ik het gevoel gehad dat er tijd werd vrijgemaakt en genomen om de les zo efficiƫnt mogelijk te geven. Super rijschool!

Bloem  

Dankzij de goede theoriecursus en rijlessen van Radjin ben ik in een keer geslaag voor mijn rijbewijs! 

Dankjewel! \"\"

Nicole  

 Ik had met mijn rijlessen een valse start. Maar toen ik eenmaal lessen ging volgen bij Radjin ging het als een speer. Hij wist precies wat nodig was om mij te doen slagen. Nu ben ik trotse eigenaar van een rijbewijs!

Eline Steinfort  

 Gister heb ik dan eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Ontzettend blij! Dankzij de leuke en leerzame lessen van Radjin, kan ik nu eindelijk zelf de weg op! Bedankt:)

Pascale  

 Super bedankt voor alle goede en leuke lessen Radjin, daardoor ben ik in 1 keer geslaagd!

Noa  

Heel erg bedankt Radjin, ik heb super leuke lessen gehad en uiteindelijk in 1 keer geslaagd!

Jordi  

 Radjin, super bedankt voor de lessen! Ik zal je bij iedereen aanbevelen. \"\" Ik heb al heel wat km gemaakt. Gaat super goed!

Marlies  

Hele fijne lessen gehad. De intructeur kijkt goed hoeveel lessen je nodig hebt, en daardoor in 1 keer geslaagd! Top!

Daan  

 Dankzij de leuke lessen van Radjin in 1 keer geslaagd!

 

Jurgen  

Met dank aan Radjin ben ik in 1 keer geslaagd! 

Hele leuke, maar ook hele serieuze lessen. Top rijschool!

Thanks Radjin!

 

 

 

dennis  

Ook mijn rijbewijs in 1 keer behaald door de fijne lessen van Radjin en Ismail!

bedankt!

 

 

 

Shyam  

leuke en leerzame lessen gekregen van Radjin! mijn rijbewijs in 1 keer gehaald

Bedankt  

Vyasa  

Heel goede lessen , en een goede instructeur. Met Radjin zijn de lessen leerrijk en vooral niet saai! 

Rijbewijs in 2 keer gehaald. Thanks!

 

 

 

Bibi  

Rijschool start is zeker een aanrader! Veel geleerd van de lessen van Radjin en ook nog eens in 1x geslaagd! 

Mick  

 Binnen no-time in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Dit alles dankzij de professionele lessen van rijschool Start! 

Marit  

Leerzaam en met veek gezelligheid mijn rijbewijs binnen gehaald!! 

Tanks voor de leuke lessen Radjin!

Josh  

 Voor zowel tussentijdse toets als praktijkexamen in 1 keer geslaagd. Altijd leuke en leerzame lessen gehad.

Tristen  

 In een keer geslaagd! De lessen zijn ontzettend leuk met Radjin, en natuurlijk ook heel leerzaam! Rijschool start is helemaal top

Joury  

Deze rijschool is echt awesome!

Heb er met veel plezier gelest, gelachen en tevens ook in een korte tijd veel geleerd.
 
M\'n rijbewijs heb ik ook in een keer gehaald.

Super bedankt Rijschool Start!

Zeyneb  

 Na een lange vruchteloze periode bij een andere rijschool had ik bijna de hoop opgegeven om mijn rijbewijs te halen. Gelukkig maakte ik de keuze om over te stappen op rijschool Start. Met het nodige geduld, heldere uitleg en professionele aanpak leerde ik alsnog vol vertrouwen veilig en zelfstandig te rijden. Ik heb nu eindelijk mijn rijbewijs gehaald en geleerd dat rijden ook leuk kan zijn! Bedankt Rajin!

Job  

 Heb er zelf met succes en plezier les gehad zo\'n 17 jaar geleden en nu m\'n vriendin \"\" rechts is gas schat!

Ghislaine  

Ook ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald, tijdens de lessen veel gelachen en natuurlijk heel veel geleerd van radjin! De rijschool is zeker een aanrader en radjin zorgt er gelijk voor dat je je al vanaf je eerste les op je gemak voelt! Super bedankt radjin!!!

navin  

 Een geweldige rijschool!! Ik ben twee keer gezakt bij een andere rijschool en bij rijschool start ben ik zonder problemen aan mijn rijbewijs geholpen! Top, echt aan te raden.

dennis  

rijschool start is een goeie rijschool je leert er veilig autorijden ik heb me rijbewijs bij hem in een keer gehaald en 2vrienden hebben het een week voor mij in een keer gehaald top rijschool zeker een aan radder

Elske  

 Deskundige lessen bij fijne rijschool. Hier leer je wat je moet kunnen voor het examen en om veilig de weg op te kunnen. Heel flexibele instructeur die je er wel doorheen sleept.

Gewor  

Thanks Radjin, rijbewijs in 1x gehaald. Altijd gezellige lessen gehad!!!!