Tegenwoordig is een theoriecertificaat voor de bromfiets niet meer voldoende om een brommer te mogen besturen. Iedereen die een brommer of scooter wil besturen moet in het bezit zijn van een apart rijbewijs (AM). De brommerrijlessen kun je bij Rijschool Start geheel naar wens inrichten. Bij Rijschool START is het mogelijk je theorie en praktijk in 1 dag te doen. Bij Rijschool Start kan het allemaal!

30 jarige jubileumactie

Bromfietsencuristen krijgen €25,-- korting op de theoriecursus en op de praktijkcursus (€50,00 korting totaal bij een compleet bromfietscursus). 1 losse les is €30,00 en voor 5 lessen betaal je €150,00.

Compleet bromfietspakket €350,00 (5 uur rijles, praktijkexamen, theoriecursus + theorie examen)
Voorwaarden: Theorie certificaat is behaald of bereid zijn te halen binnen 1 dag.

Bromfietscursisten krijgen €25,-- korting op de theoriecursus en op de praktijkcursus (€ 50,00 korting totaal bij een compleet bromfietscursus),

Waarom onze brommer rijlessen

Brommer opleiding in 1 dag?

Haal hier je theorie en praktijk

Vanaf je zestiende mag je voor het eerst een bromfiets besturen. Op een bromfiets voel je je vrij, je bent onafhankelijk van anderen en komt een stuk sneller van A naar B dan lopend of met de fiets. Het enige dat je hoeft te doen is praktijk en theorie examen. Bij www.rijschool-start.nl is je bromfiets theorie leren een fluitje van een cent! Na de bromfiets theorie cursus heb je een hoge kans van slagen voor je CBR examen.

Hoe werkt de bromfiets theorie cursus

De bromfiets theorie cursus word ook verzorgt door rijschool START. Je kunt kiezen voor één of meerdere cursusavonden. Tijdens de bromfiets theorie cursus beantwoord je in een aantal uur vragen die je ook tijdens je echte theorie examen zult krijgen. De vragen die je fout hebt of niet begrijpt worden uitvoerig doorgenomen en uitgelegd tijdens de cursus, totdat je er klaar voor bent.

De voordelen van de bromfiets theorie cursus

Dagenlang thuis saaie bromfiets theorie leren is verleden tijd. Snel en gemakkelijk je bromfiets theorie oefenen. De slagingskans van je bromfiets theorie examen is na de cursus 90%. De vragen tijdens de bromfiets theorie cursus zijn hetzelfde als tijdens het CBR examen. De examendatum van je bromfiets theorie examen kan gepland worden vanaf de dag na je laatste bromfiets theorie cursusavond.

Brommen theorie-examen doen

Wil je je bromfietsrijbewijs halen? Dan doe je eerst theorie-examen. Als je bent geslaagd kun je pas rijles bij een rijschool nemen. Je mag al vanaf 15,5 jaar theorie-examen doen. Met een geldig Nederlands autorijbewijs (categorie B) of motorrijbewijs (categorie A) heb je geen apart rijbewijs bromfiets nodig. Je hoeft dan geen examens te doen. Je theorie-examen duurt ongeveer 45 minuten. Je krijgt 50 vragen: meerkeuzevragen, ja/nee-vragen en invulvragen. Je moet 44 vragen of meer goed hebben. Het theorie-examen toetst je kennis van de verkeersregels. Natuurlijk komen ook verkeersinzicht, verantwoord rijgedrag, milieu en voertuigtechniek aan bod.

Examen brommobiel

Slaag je voor het examen bromfiets dan mag je ook in een brommobiel rijden. Andersom geldt dat niet voor het aparte praktijkexamen brommobiel. Ben je geslaagd, is je theorie certificaat 1,5 jaar geldig.