Referenties

Plaats referentieOnderstaand kun je onze referenties bekijken. Tevens is het mogelijk om zelf een referentie toe te voegen door op 'plaats referentie' te klikken. Wil je meer referenties, voel je dan vrij daarover contact met ons op te nemen.

Hieronder staan referenties die recent zijn toegevoegd.

Pagina's: 1 2 3 4
Claire  

Bij Radjin mijn theorie in 1 keer gehaald dmv zijn  curcus! Leuk en leerzaam. Het rijden was altijd erg gezellig en leerzaam! Na 2 keer geslaagd! Bedankt Radjin!  

Tischa  

 In 1x geslaagd voor zowel theorie als praktrijkexamen! Met dank aan de goede en gezellige lessen van Radjin. Naast de gezelligheid geeft Radjin ook altijd duidelijke uitleg en goede feedback. 

De theorie cursus is een aanrader, de stof wordt op een leuke manier besproken met handige ezelsbruggetjes zodat je alles kan onthouden.

Bedankt voor de fijne lessen!

 

Souhail  

In 1x geslaagd voor mijn motor met dank aan Rishi!!!!!!!!!!!

Aart Veenendaal  

Ben een tijdje geleden geslaagd voor mijn autorijbewijs. Was altijd super gezellig en heb veel geleerd van Richard.

Evy  

Na een aantal jaren niet meer gereden te hebben vergde het wel moed om de draad weer op te pakken. Gert-Jan was voor mij de aangewezen persoon om het avontuur van het rijden weer een nieuwe dimensie te geven. Prettig om rustige aanwijzingen te krijgen, af en toe even te stoppen om paar dingetjes te bespreken en na afloop van de les nog even door te nemen wat er fout ging en waarom en vooral met humor de dommigheden te relativeren. Lachen helpt!
Ik heb de lessen als heel plezierig ervaren. Zowel jongeren en ouderen kunnen met zijn wijze instructie zeker uit te voeten met hopelijk voor iedereen een klinkend resultaat.

Mo  

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Rishi. De lessen zijn erg gezellig, maar ondertussen heb ik ook ontzettend veel geleerd en ben ik in een keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs!

Annabel  

Laatst afgereden en gelijk geslaagd met dank aan Richard.

Jan de Korte  

Radjin bedankt voor alle rijlessen en de leuke en leerzame tijd die ik bij jou gehad heb! In 1x geslaagd wat zonder jou hulp niet gelukt was! Zie je snel on the road 8-)

Lohra  

Na de eerste keer geslaagd! Gert-Jan, dankjewel voor je lessen die niet alleen goed en leerzaam waren, maar ook kei gezellig. Groetjes!

Albert  

Ben samen met Rishi begonnen aan mijn motorrijbewijs. In het begin vond ik dit best eng maar ben nu over deze angst heen en heb daarom ook mijn rijbewijs in 1x gehaald met dank aan Rishi.

Merel  

Heb zojuist mijn rijbewijs gehaald met dank aan Radjin, heb erg genoten in de auto.

Thomas vermeulen  

Ben in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs met dank aan Richard!

van Dijk  

Heb eindelijk mijn rijbewijs gehaald!!! Ik zat eerst bij een andere rijschool en dat ging niet goed want kon het niet goed vinden met de rijinstructeur. Ik heb mij daarna aangemeld bij rijschool-start en kreeg Radjin. Wat een top gozer, heb me helemaal kapot gelachen en uiteraard in 1x geslaagd. :)

Peter Hoogendoorn  

Ik heb laatst mijn rijbewijs gehaald via rijschool-start, dit met behulp van Gert-Jan. Ik begon mijn rijlessen een tijdje geleden en na veel oefenen heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Superbedankt Gert-Jan en Rijschool-start

Sebastian  

Een leuke rijshool, De klassikale theorie lessen zijn zeker een aanrader en de rijlessen zijn gemakkelijk in te plannen.

Eveline  

Ook ik ben in 1 keer geslaagd! Super rijschool, zeker aan te raden!  

Soraya  

Ik had 2x afgereden en gezakt ( verkeerde lessen gehad ). Toen kreeg ik Radjin en binnen 2 weken geslaagd!!

Priscilla Bel  

Hoera! Vandaag in één keer geslaagd. Bedankt voor de fijne en gezellige lessen, Radjin. Ik zal jouw rijschool blijven aanbevelen. 

Groetjes,

Priscilla

Anna  

 Yeah!! In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs en dat allemaal dankzij radijn! Ik raad het jullie allemaal aan om bij hem te gaan lessen super leuke rij instructeur !

Radijn super bedankt voor de leuke tijden!! 

Koen  

Ook ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Radjin is een fantastische instructeur. Ik heb de theoriecursus gedaan bij Radjin, is echt aan te raden!! Hierdoor ben ik ook voor mijn theorie in 1 keer geslaagd. 

Radjin heel erg bedankt voor de leuke en gezellige tijd in de auto.

Babet  

Jaaa... Ook ik heb m'n rijbewijs gehaald! Altijd goede praktijk en theorie lessen gehad van Radjin! Ik kan nu met zelfvertrouwen de weg op!

Bedankt Radjin

 

 

Sien van Zeijl  

 Vandaag in 1 keer geslaagd bij rijschool Start voor mijn motorrijbewijs! Heldere en duidelijke praktijklessen hebben ervoor gezorgd dat ik vol zelfvertrouwen heb leren rijden. Bedankt Rishi!

Lorenzo Venema  

 Na goede en gezellige rijlessen van Radjin vandaag in een keer geslaagd.

Celine  

Na goede rijlessen mijn rijbewijs in één keer gehaald!! 

Quinty  

Het duurde wat langer dan normaal... Maar Radjin bleef altijd in me geloven en motiveren dat het echt wel zou lukken! Zorgde altijd voor een gezellige en ontspannen sfeer in de auto

Bedankt voor alles

 

Richard van der Vlist  

 Hoppa! Ook mijn rijbewijs is eindelijk op zak! Veel leerzame maar vooral ook erg leuke rijlessen gehad met Radjin aan mijn zij. Altijd wel in voor een praatje, maar vooral de eeuwige discussies over Utrecht. Iets waar ik toch wel naar uitkeek, wanneer de les auto kwam voorrijden.. Verder waren de lessen helder en vooral duidelijk en er was altijd ruimte voor vragen. Zeer zeker een aanrader om hier je rijbewijs te halen!

Pepijn Verbrugge  

 Woehoe! Na een keer examen doen, heb ik mijn motorrijbewijs gehaald. Wie had dat gedacht na het zien mijn skills in het begin. Rishi is een fantastische instructeur die inzicht heeft en in stappen opbouwt om vrijwel iedereen in een keer te laten slagen. Bedankt Rishi!! 

Auke  

 Radjin is een fantastische instructeur. Hij kan zich aanpassen aan wat een leerling nodig heeft. En na de vele jaren ervaring een bijzonder sterk didactisch vermogen.

 Altijd met plezier en muziek in de auto gezeten! Bedankt Radjin.

Indi  

Dankzij de kritische en professionele houding van Rishi heb ik erg veel geleerd zowel tijdens de rijlessen als met de theoriecursus, wat ook zeker een aanrader is doordat je het beter begrijpt en beter onthoudt in groepsverband. Rishi is een zeer ervaren rijinstructeur die als geen ander weet hoe je iemand op een effectieve manier stapsgewijs leert rijden. Al met al heb ik dus erg veel geleerd van deze meneer waardoor ik mij nu heel zeker voel tijdens het rijden. Rishi Bedankt!

Rosieta Sanchit  

 Super bedankt Radjin. Het was altijd leuk,gezellig en inspirerend geweest tijdens het lessen . Rijschool start EEEcht een aanrader! En voor de theoriecursussen . Rijbewijs behaald!