Referenties

Plaats referentieOnderstaand kun je onze referenties bekijken. Tevens is het mogelijk om zelf een referentie toe te voegen door op 'plaats referentie' te klikken. Wil je meer referenties, voel je dan vrij daarover contact met ons op te nemen.

Hieronder staan referenties die recent zijn toegevoegd.

Pagina's: 1 2 3 4
Oskar van der Werff  

In één keer mijn rijbewijs gehaald bij Radjin, leuke lessen gehad en altijd gezellig. Bedankt!

Sabeth Diks  

 Vandaag mijn autorijbewijs gehaald! Super leuke en goede lessen gehad van Radjin!!!! 

Busra kilinc  

vandaag geslaagd voor me rijbewijs dankzij rijschool start.

Toppertjes!! 

stefan  

In één keer geslaagd door een instructeur die goed is is in zijn vak👍 thanks Radjin! 

Konstantin  

Thanks a lot to Radjin for being such a great teacher! Super calm and supportive! And the best reccomendation is that my wife is now also learning to drive with Radjin.

Jinny  

 Super leuk shool en aardig rijinstuctuur....

Heel erg bedankt voor mijn Eerste rijbewijs.

Top school

Esmee  

Bedankt Rishi voor de super gezellige maar vooral leuke rijlessen! Hij heeft mij altijd op m'n gemak gesteld achter het stuur en geeft daarbij professionele uitleg. 

PS: De theoriecursus is een echte aanrader!! 
 
Bedankt rijschool Start! 
 
 

atahan  

Het was heel erg leuk met mijn instructeur ik ga het wel missen maar heb me rijbewijs lekker in me zak en dat is wat ik wou allemaal dankzij Rijschool Start - instructeur Ismail Karaaslan. :)

Julie  

 De rijlessen zijn heel goed verlopen. Sowieso waren de afspraken altijd duidelijk en er werd goed gecommuniceerd.  Ook als een rijles niet doorging bijvoorbeeld. De rij-instrcteur lette goed op mijn rijvaardigheden en sloot zich daar heel goed bij aan. Hij wist precies wat hij met me wilde herhalen zodat ik goed getraind werd en dingen beter ging doen. De prijs was zeer toegankelijk. Ten slotte voelde ik mij erg gesteund bij het afrijden en het theorie examen. Dat was goed voor mijn zelfvertrouwen en zenuwen. 

 

Bedankt rijschool Start!

 

 

Leon van den Brink  

Zeer goede lessen gehad van zowel Ismail als Radjin. Dankzij hun in één keer geslaagd!

Zeker een aanrader!

 

 

   

Deniz  

Ik heb genoten van mijn rijlessen bij Rijschool start. Het is een goede keuze geweest om hier rijlessen te nemen. De rij instructeur was heel erg geordend. De planning was duidelijk en overzichtelijk. Bij elke vraag werd je direct geholpen, waardoor de communicatie met de leerling en rij instructeur duidelijk blijft. Je krijgt bij elke rijles feedback hoe je het beter kan doen, wat ervoor zorgt dat je beter op die punten gaat letten bij de volgende rijlessen. Het was mij een genoegen om als leerling hier te mogen rijden. Bedankt Ismail 

Muhammet  

Ten eerste heel goedkoop. Ten tweede goede uitleg en correctie. Als laatste zijn de instructeurs de beste en de gezelligste. In een keer geslaagd.

Daniek  

Met dank aan rijschool Start in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Bedankt voor de super leerzame rij-uurtjes en wat was het gezellig. Vanaf het eerste moment dat ik achter het stuur zat nam Radjin mijn spanning weg. Radjin is oprecht een goede, professionele vakman. Tip: ga voor de theoriecursus!!! Radjin legt alles ontzettend goed uit. 

Djustin  

Top rijschool, voelde me erg op me gemak bij Radjin altijd goede gesprekken tijdens het rijden, helpt erg al je bijvoorbeeld zenuwachtig bent, 

Top theorie lessen paa gevolgd en in 1 x geslaagd evenals praktijk perfect!!

Radjin zet het voort!

 

 

sverre  

 erg goede lessen! Radjin werd nooit gestresst in de auto wat erg fijn was. Alles wordt je van begin af aan zo goed mogelijk aangeleerd, en er is ruim voldoende tijd om alles goed te leren en te oefenen. Goede inlichting over de examens die je te wachten staan zodat je optimaal je examen in kan gaan. Ook wordt er gebruikt gemaakt van boekjes om de uitleg te verduidelijken en om je een goed beeld te geven van bepaalde situaties. Is soms erg belangrijk als je beeldend bent ingesteld. Kortom, helemaal top deze rijschool. Alles in een keer gehaald, een echte aanrader dus

Zimo Holdijk  

 Radjin is a great driving instructor. Super reliable, patient and supportive! I had a great time driving around with him and I was able to do everything in English. I highly recommend Rijschool Start as a place to do your license, I was able to learn super quickly and passed my second time! 

Willem Mathot  

De lessen waren leerzaam, gezellig en dankzij Radjin nooit te stressgevend omdat hij rustig en duidelijk uitlegde wat ik moest doen in lastigere situaties.

Ramandeep  

Met Radjin voel je je echt op je gemak en als je fouten maakt of onder druk voelt door de situatie om je heen vertelt hij je rustig wat je moet doen. Je leert alles rustig en niet alles in een keer waardoor je niet veel fouten meteen maakt (wat andere rijscholen wel vaak doen). Het waren gezellige en leerzamen lessen. Zeker een aanrader!

Stan  

 Ik heb genoten van elke rijles bij Start. Radjin stelt je op je gemak en tijdens dat je leert rijden, lach je je helemaal suf om de grappen van Radjin. Nooit geen gezeik als je een keer niet kan, geen gezeik met 24 uur van te voren afmelden als de les een keer niet uitkomt. Alles gaat relaxt, en heel persoonlijk. 

 

Radjin bedankt!!

Jennifer  

Via via kwam ik terecht bij Rijschool Start. Voordat ik terecht kwam bij Radjin had ik een valse start met een andere rijschool gehad. De manier waarop ik bij Radjin les heb gehad is echt goed. Ik heb in 1 keer me tussentijdse toets en examen gehaald. Dit is zeker te danken aan het feit dat er op een leuke manier les wordt gegeven. Ook heb ik het gevoel gehad dat er tijd werd vrijgemaakt en genomen om de les zo efficiënt mogelijk te geven. Super rijschool!

Bloem  

Dankzij de goede theoriecursus en rijlessen van Radjin ben ik in een keer geslaag voor mijn rijbewijs! 

Dankjewel! 

Nicole  

 Ik had met mijn rijlessen een valse start. Maar toen ik eenmaal lessen ging volgen bij Radjin ging het als een speer. Hij wist precies wat nodig was om mij te doen slagen. Nu ben ik trotse eigenaar van een rijbewijs!

Eline Steinfort  

 Gister heb ik dan eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Ontzettend blij! Dankzij de leuke en leerzame lessen van Radjin, kan ik nu eindelijk zelf de weg op! Bedankt:)

Pascale  

 Super bedankt voor alle goede en leuke lessen Radjin, daardoor ben ik in 1 keer geslaagd!

Noa  

Heel erg bedankt Radjin, ik heb super leuke lessen gehad en uiteindelijk in 1 keer geslaagd!

Jordi  

 Radjin, super bedankt voor de lessen! Ik zal je bij iedereen aanbevelen.  Ik heb al heel wat km gemaakt. Gaat super goed!

Marlies  

Hele fijne lessen gehad. De intructeur kijkt goed hoeveel lessen je nodig hebt, en daardoor in 1 keer geslaagd! Top!

Daan  

 Dankzij de leuke lessen van Radjin in 1 keer geslaagd!

 

Jurgen  

Met dank aan Radjin ben ik in 1 keer geslaagd! 

Hele leuke, maar ook hele serieuze lessen. Top rijschool!

Thanks Radjin!

 

 

 

dennis  

Ook mijn rijbewijs in 1 keer behaald door de fijne lessen van Radjin!

bedankt!