Anna

Anna

"Yeah!! In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs en dat allemaal dankzij radijn! Ik raad het jullie allemaal aan om bij hem te gaan lessen super leuke rij instructeur !

Radijn super bedankt voor de leuke tijden!!"

Noa

Noa

"Heel erg bedankt Radjin, ik heb super leuke lessen gehad en uiteindelijk in 1 keer geslaagd!"

Thomas vermeulen

Thomas vermeulen

"Ben in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs met dank aan Richard!"

Claire

Claire

"Bij Radjin mijn theorie in 1 keer gehaald dmv zijn curcus! Leuk en leerzaam. Het rijden was altijd erg gezellig en leerzaam! Na 2 keer geslaagd! Bedankt Radjin!"

Tischa

Tischa

"In 1x geslaagd voor zowel theorie als praktrijkexamen! Met dank aan de goede en gezellige lessen van Radjin. Naast de gezelligheid geeft Radjin ook altijd duidelijke uitleg en goede feedback.

De theorie cursus is een aanrader, de stof wordt op een leuk

Souhail

Souhail

"In 1x geslaagd voor mijn motor met dank aan Rishi!!!!!!!!!!!"

Aart Veenendaal

Aart Veenendaal

"Ben een tijdje geleden geslaagd voor mijn autorijbewijs. Was altijd super gezellig en heb veel geleerd van Richard."

Evy

Evy

"Na een aantal jaren niet meer gereden te hebben vergde het wel moed om de draad weer op te pakken. Gert-Jan was voor mij de aangewezen persoon om het avontuur van het rijden weer een nieuwe dimensie te geven. Prettig om rustige aanwijzingen te krijgen, a

Mo

Mo

"Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Rishi. De lessen zijn erg gezellig, maar ondertussen heb ik ook ontzettend veel geleerd en ben ik in een keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs!"

Annabel

Annabel

"Laatst afgereden en gelijk geslaagd met dank aan Richard."

Jan de Korte

Jan de Korte

"Radjin bedankt voor alle rijlessen en de leuke en leerzame tijd die ik bij jou gehad heb! In 1x geslaagd wat zonder jou hulp niet gelukt was! Zie je snel on the road"

Lohra

Lohra

"Na de eerste keer geslaagd! Gert-Jan, dankjewel voor je lessen die niet alleen goed en leerzaam waren, maar ook kei gezellig. Groetjes!"

Albert

Albert

"Ben samen met Rishi begonnen aan mijn motorrijbewijs. In het begin vond ik dit best eng maar ben nu over deze angst heen en heb daarom ook mijn rijbewijs in 1x gehaald met dank aan Rishi."

Merel

Merel

"Heb zojuist mijn rijbewijs gehaald met dank aan Radjin, heb erg genoten in de auto."

van Dijk

van Dijk

"Heb eindelijk mijn rijbewijs gehaald!!! Ik zat eerst bij een andere rijschool en dat ging niet goed want kon het niet goed vinden met de rijinstructeur. Ik heb mij daarna aangemeld bij rijschool-start en kreeg Radjin.

Peter Hoogendoorn

Peter Hoogendoorn

"Ik heb laatst mijn rijbewijs gehaald via rijschool-start, dit met behulp van Gert-Jan. Ik begon mijn rijlessen een tijdje geleden en na veel oefenen heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Superbedankt Gert-Jan en Rijschool-start"

Sebastian

Sebastian

"Een leuke rijshool, De klassikale theorie lessen zijn zeker een aanrader en de rijlessen zijn gemakkelijk in te plannen."

Eveline

Eveline

"Ook ik ben in 1 keer geslaagd! Super rijschool, zeker aan te raden!"

Soraya

Soraya

"Ik had 2x afgereden en gezakt ( verkeerde lessen gehad ). Toen kreeg ik Radjin en binnen 2 weken geslaagd!!"

Priscilla Bel

Priscilla Bel

"Hoera! Vandaag in één keer geslaagd. Bedankt voor de fijne en gezellige lessen, Radjin. Ik zal jouw rijschool blijven aanbevelen.

Groetjes,

Priscilla"

Koen

Koen

"Ook ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Radjin is een fantastische instructeur. Ik heb de theoriecursus gedaan bij Radjin, is echt aan te raden!! Hierdoor ben ik ook voor mijn theorie in 1 keer geslaagd.

Babet

Babet

"Jaaa... Ook ik heb m'n rijbewijs gehaald! Altijd goede praktijk en theorie lessen gehad van Radjin! Ik kan nu met zelfvertrouwen de weg op!

Bedankt Radjin"

Sien van Zeijl

Sien van Zeijl

"Vandaag in 1 keer geslaagd bij rijschool Start voor mijn motorrijbewijs! Heldere en duidelijke praktijklessen hebben ervoor gezorgd dat ik vol zelfvertrouwen heb leren rijden. Bedankt Rishi!"

Lorenzo Venema

Lorenzo Venema

"Na goede en gezellige rijlessen van Radjin vandaag in een keer geslaagd."

Celine

Celine

"Na goede rijlessen mijn rijbewijs in één keer gehaald!! "

Quinty

Quinty

"Het duurde wat langer dan normaal... Maar Radjin bleef altijd in me geloven en motiveren dat het echt wel zou lukken! Zorgde altijd voor een gezellige en ontspannen sfeer in de auto

Bedankt voor alles"

Richard van der Vlist

Richard van der Vlist

"Hoppa! Ook mijn rijbewijs is eindelijk op zak! Veel leerzame maar vooral ook erg leuke rijlessen gehad met Radjin aan mijn zij. Altijd wel in voor een praatje, maar vooral de eeuwige discussies over Utrecht.

Pepijn Verbrugge

Pepijn Verbrugge

"Woehoe! Na een keer examen doen, heb ik mijn motorrijbewijs gehaald. Wie had dat gedacht na het zien mijn skills in het begin. Rishi is een fantastische instructeur die inzicht heeft en in stappen opbouwt om vrijwel iedereen in een keer te laten slagen.

Auke

Auke

"Radjin is een fantastische instructeur. Hij kan zich aanpassen aan wat een leerling nodig heeft. En na de vele jaren ervaring een bijzonder sterk didactisch vermogen. Altijd met plezier en muziek in de auto gezeten! Bedankt Radjin."

Indi

Indi

"Dankzij de kritische en professionele houding van Rishi heb ik erg veel geleerd zowel tijdens de rijlessen als met de theoriecursus, wat ook zeker een aanrader is doordat je het beter begrijpt en beter onthoudt in groepsverband.

Djustin

Djustin

"Top rijschool, voelde me erg op me gemak bij Radjin altijd goede gesprekken tijdens het rijden, helpt erg al je bijvoorbeeld zenuwachtig bent,

Top theorie lessen paa gevolgd en in 1 x geslaagd evenals praktijk perfect!!

Radjin zet het voort!"

sverre

sverre

"erg goede lessen! Radjin werd nooit gestresst in de auto wat erg fijn was. Alles wordt je van begin af aan zo goed mogelijk aangeleerd, en er is ruim voldoende tijd om alles goed te leren en te oefenen.

Zimo Holdijk

Zimo Holdijk

"Radjin is a great driving instructor. Super reliable, patient and supportive! I had a great time driving around with him and I was able to do everything in English. I highly recommend Rijschool Start as a place to do your license.

Ramandeep

Ramandeep

"Met Radjin voel je je echt op je gemak en als je fouten maakt of onder druk voelt door de situatie om je heen vertelt hij je rustig wat je moet doen. Je leert alles rustig en niet alles in een keer waardoor je niet veel fouten meteen maakt.

Stan

Stan

"Ik heb genoten van elke rijles bij Start. Radjin stelt je op je gemak en tijdens dat je leert rijden, lach je je helemaal suf om de grappen van Radjin. Nooit geen gezeik als je een keer niet kan.

Jennifer

Jennifer

"Via via kwam ik terecht bij Rijschool Start. Voordat ik terecht kwam bij Radjin had ik een valse start met een andere rijschool gehad. De manier waarop ik bij Radjin les heb gehad is echt goed. Ik heb in 1 keer me tussentijdse toets en examen gehaald.

Bloem

Bloem

"Dankzij de goede theoriecursus en rijlessen van Radjin ben ik in een keer geslaag voor mijn rijbewijs!

Dankjewel!"

Nicole

Nicole

"Ik had met mijn rijlessen een valse start. Maar toen ik eenmaal lessen ging volgen bij Radjin ging het als een speer. Hij wist precies wat nodig was om mij te doen slagen. Nu ben ik trotse eigenaar van een rijbewijs!"

Eline Steinfort

Eline Steinfort

"Gister heb ik dan eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Ontzettend blij! Dankzij de leuke en leerzame lessen van Radjin, kan ik nu eindelijk zelf de weg op! Bedankt:)"

Pascale

Pascale

"Super bedankt voor alle goede en leuke lessen Radjin, daardoor ben ik in 1 keer geslaagd!"

Jordi

Jordi

"Radjin, super bedankt voor de lessen! Ik zal je bij iedereen aanbevelen. Ik heb al heel wat km gemaakt. Gaat super goed!"

Marlies

Marlies

"Hele fijne lessen gehad. De intructeur kijkt goed hoeveel lessen je nodig hebt, en daardoor in 1 keer geslaagd! Top!"

Daan

Daan

"Dankzij de leuke lessen van Radjin in 1 keer geslaagd!"

Jurgen

Jurgen

"Met dank aan Radjin ben ik in 1 keer geslaagd!

Hele leuke, maar ook hele serieuze lessen. Top rijschool!

Thanks Radjin!"

dennis

dennis

"Ook mijn rijbewijs in 1 keer behaald door de fijne lessen van Radjin!

bedankt!"

Shyam

Shyam

"leuke en leerzame lessen gekregen van Radjin! mijn rijbewijs in 1 keer gehaald

Bedankt"

Vyasa

Vyasa

"Heel goede lessen , en een goede instructeur. Met Radjin zijn de lessen leerrijk en vooral niet saai!

Rijbewijs in 2 keer gehaald. Thanks!"

Bibi

Bibi

"Rijschool start is zeker een aanrader! Veel geleerd van de lessen van Radjin en ook nog eens in 1x geslaagd!"

Mick

Mick

"Binnen no-time in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Dit alles dankzij de professionele lessen van rijschool Start!"

Marit

Marit

"Leerzaam en met veel gezelligheid mijn rijbewijs binnen gehaald!!

Thanks voor de leuke lessen Radjin!"

Josh

Josh

"Voor zowel tussentijdse toets als praktijkexamen in 1 keer geslaagd. Altijd leuke en leerzame lessen gehad."

Tristen

Tristen

"In een keer geslaagd! De lessen zijn ontzettend leuk met Radjin, en natuurlijk ook heel leerzaam! Rijschool start is helemaal top"

Joury

Joury

"Deze rijschool is echt awesome!

Heb er met veel plezier gelest, gelachen en tevens ook in een korte tijd veel geleerd.

M'n rijbewijs heb ik ook in een keer gehaald.

Super bedankt Rijschool Start!"

Zeyneb

Zeyneb

"Na een lange vruchteloze periode bij een andere rijschool had ik bijna de hoop opgegeven om mijn rijbewijs te halen. Gelukkig maakte ik de keuze om over te stappen op rijschool Start.

Job

Job

"Heb er zelf met succes en plezier les gehad zo'n 17 jaar geleden en nu m'n vriendin, rechts is gas schat!"

Ghislaine

Ghislaine

"Ook ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald, tijdens de lessen veel gelachen en natuurlijk heel veel geleerd van radjin! De rijschool is zeker een aanrader en Radjin zorgt er gelijk voor dat je je al vanaf je eerste les op je gemak voelt!

navin

navin

"Een geweldige rijschool!! Ik ben twee keer gezakt bij een andere rijschool en bij rijschool start ben ik zonder problemen aan mijn rijbewijs geholpen! Top, echt aan te raden."

dennis

dennis

"rijschool start is een goeie rijschool je leert er veilig autorijden ik heb me rijbewijs bij hem in een keer gehaald en 2 vrienden hebben het een week voor mij in een keer gehaald top rijschool zeker een aan rader"

Elske

Elske

"Deskundige lessen bij fijne rijschool. Hier leer je wat je moet kunnen voor het examen en om veilig de weg op te kunnen. Heel flexibele instructeur die je er wel doorheen sleept."

Gewor

Gewor

"Thanks Radjin, rijbewijs in 1x gehaald. Altijd gezellige lessen gehad!!!!"

Stefanie

Stefanie

"Super fijne lessen, helemaal dubbel achter het stuur, waardoor de sfeer goed was en ik me op mijn gemak voelde vanaf les 1.

In 1 keer geslaagd, super bedankt Radjin! :)"

Kevin

Kevin

"Een klasse rijschool, niets voor niets in één keer geslaagd. Erg gezellig in auto, dit draagt natuurlijk gelijk bij aan de manier van leren.

In andere woorden, top!"

Rutger

Rutger

"Ik heb altijd met veel plezier bij deze rijschool gereden, en ben na de goede lessen in één keer geslaagd. Deze rijschool is dan ook zeker aan te raden, en is ook zeker voor studenten uiterst geschikt.

Dejan

Dejan

"ik heb er veel van geleerd en het was altijd gezellig tijdens de lessen."

Jeroen

Jeroen

"Goede instructies en altijd gezellig in de auto.

Jeroen"

Dylan

Dylan

"Leuke en frisse rijschool,de lessen zijn leuk maar bovendien ook erg leerzaam. Met Rishi kun je altijd lachen hij dringt echt wel aandat je de 1ste keer slaagd. super rijschool.

Thanks Radjin"

Lisanne

Lisanne

"Ook ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!

Bij rijschool Start leer je zelfverzekerd zelfstandig rijden!

Het is een rijschool met flexibele instructeurs, alles is mogelijk en de sfeer in de auto is altijd goed.

elles

elles

"Radjin thnx! Rijbewijs in 1x gehaald. Goede lessen met flexibele instelling, laat je pas afrijden op het moment dat je zeker kan slagen! Altijd leuke en gezellige lessen gehad:D Super blij mee!"

reynordts

reynordts

"Radjin...geweldige kerel, niet alleen maar voor de CBR leerlingen,

maar ook voor leerling rij instructeurs die bij hem stage lopen.

Ik was er één van, en heb er veel van opgestoken, thanks man!"

Onur

Onur

"Geweldige rijschool ! fijne lessen en een top rijinstructeur. Heb veel geleerd dankzij rijschool start!"

Alan

Alan

"Geweldige rijschool! Ik heb hier met alle plezier mijn rijlessen kunnen volgen en door de goede begeleiding heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Ik kon goed lachen met mijn rijinstructeur, en tegelijkertijd waren we ook goed bezig met de les.

Bo

Bo

"Super leuke en relaxte lessen gehad bij rijschool start.
Daardoor heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Heb bij een andere rijschool een schreeuwende instructeur meegemaakt en dan is rijschool start echt een verademing. Echt een aanrader!!"

Dennis

Dennis

"In een keer mijn rijbewijs gehaald dankzij Start. Hele fijne lessen gehad van een hele fijne instructeur. Bedankt!"

Lisette

Lisette

"in een keer mn rijbewijs gehaald!

Dankjewel Henk en Radjin!"

Hessel Sollie

Hessel Sollie

"Radjin is heerlijk flexibel wat voor mij echt goed uitkwam. Altijd erg met hem kunnen lachen, maar ook lekker kunnen lullen over serieuze dingen. Ik kan wel zeggen dat hij echt een soort vriend is geworden.

Barbara

Barbara

"Ook ik ben geslaagd!! Dankzij Radjin heb ik in een korte tijd mijn rijbewijs kunnen Halen. Het waren zeker gezellige lessen:) Thanks!"

Salih

Salih

"Dit is echt een top rijschool. Veel gelachen maar dat hoort er ook wel bij. Dankzij Radjin heb ik nu mijn rijbewijs."

matthias

matthias

"dankzij de goede rij-instructeurs van deze rijschool..

geslaagd!

thanks to START!"

Hielke van Stralendorf

Hielke van Stralendorf

"Na een angstig begin heeft Radjin mij overtuigd niet bang te zijn in de auto. Ik ging steeds soepeler rijden waarna ik met 2 examens mijn rijbewijs haalde. Leuke rijschool!"

Joris Bleker

Joris Bleker

"Ik heb bij Rijschool Start een snelcursus gedaan. Naast alle plezier die wij hadden in de auto werd er ook serieus gelest, waardoor ik binnen 8 weken mijn rijbewijs heb gehaald!"