Alles op een rijtje

Praktijkexamen bromfiets

Praktijkexamen bromfiets

"En dan ga je praktijkexamen bromfiets doen. Voor het eerst. Of misschien is het een herexamen. Check vooraf of je alle benodigde documenten bij je hebt. En zorg dat je op tijd aanwezig bent op het examencentrum. Dat geeft rust."

Motorrijlessen

Motorrijlessen

"Het rijden met een motor brengt veel meer risico's met zich mee, omdat je als bestuurder veel kwetsbaarder bent dan in ieder ander voertuig."

Brommer rijlessen

Brommer rijlessen

"Tegenwoordig is een theoriecertificaat voor de bromfiets niet meer voldoende om een brommer te mogen besturen. Iedereen die een brommer of scooter wil besturen moet in het bezit zijn van een apart rijbewijs (AM)"

Autorijlessen

Autorijlessen

"Je rijbewijs halen doe je maar één keer in je leven. Dit is een grote stap, omdat je met een rijbewijs op zak voorgoed onafhankelijk bent van het openbaar vervoer en andere mensen. Het is belangrijk om je tijdens de autorijlessen op je gemak te voelen."

Auto met aanhanger
tip

Auto met aanhanger

"Voor het rijden met een grote caravan of aanhangwagen achter de auto is een apart rijbewijs (BE) nodig. Rijden met een aanhangwagen lijkt niet zo moeilijk."

Rijinstructeur opleiding

Rijinstructeur opleiding

"Vind je het leuk om veel op de weg te zitten en zou je andere mensen graag willen leren hoe ze moeten rijden? Waarom zou je hier dan niet je beroep van maken?"

Taxichauffeur opleiding

Taxichauffeur opleiding

"Vind je het leuk om veel in de auto te zitten en zou je graag geld willen verdienen door mensen van A naar B te vervoeren? Bij Rijschool Start kun je rijlessen volgen om taxichauffeur te worden."

Rijbewijs halen

Rijbewijs halen

"Bij Rijschool Start kunt u snel uw rijbewijs halen. Bij ons kunt u uw rijbewijs halen op een leuke manier. Wij verzorgen een fijne sfeer in de lesauto, waardoor u met plezier uw rijbewijs kunt halen."

Theoriecursus/Examentraining

Theoriecursus/Examentraining

"De cursus ‘theorie examen training’ is de ideale manier om je voor te bereiden op het CBR theorie-examen."