Rijschool Start is in 1993 opgericht. Wat begon als een kleine rijschool met één instructeur, is inmiddels uitgegroeid tot een professionele rijschool met vele ervaren instructeurs waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Door de jaren heen heeft de oprichter verschillende opleidingen gevolgd om van de rijschool te maken wat het nu is. Een paar uur per week lesgeven naast een fulltime baan veranderde al snel in fulltime rijles geven met vele instructeuropleidingen op zak.

Door het volgen van verschillende cursussen hebben onze instructeurs ruime ervaring opgedaan op het gebied van alles wat met verkeer te maken heeft. Hierbij valt vooral te denken aan cursussen die de professionaliteit van Rijschool Start ten goede zijn gekomen, zoals een BHV cursus, een cursus voor docent defensief rijgedrag, BROEM rijvaardigheidsdocent (rijtesten afnemen onder 55 plussers) en erkend 3VO-docent. Deze cursussen werden aangeboden door 3VO (voorheen bekend als Veilig Verkeer Nederland). Al onze instructeurs zijn bovendien opgeleid tot faalangstinstructeurs en stagementor.

Kortom, Rijschool Start staat voor kwaliteit, professionaliteit en ervaring. En dat is precies de reden waarom je voor Rijschool Start kiest!

Neem contact op